Termoizolacija

PVC stolarija će znatno uticati na termoizolaciju Vašeg objekta.

Bezbednost

Ugradnja PVC stolarije značajno smanjuje mogućnost od provale.

Izgled

PVC stolarija pruža nebrojene mogućnosti u pogledu izgleda i dizajna.

PVC STOLARIJA

Sve informacije o PVC stolariji.

PVC stolarija je neprikosnovena kada se radi o uštedi energije. Ugradnja PVC stolarije je prvi korak ka poboljšanju termoizolacione moći vašeg doma ili poslovnog prostora. Potencijalna ušteda koju dobijate zamenom stare i dotrajale drvene stolarije je ogromna.

ARMOR PVC vrata i prozori koji štede energiju će značajno doprineti unapređenju vaše energetske efikasnosti. Kako bi došlo do poboljšanja efikasnosti vezane za stolariju nisu u pitanju samo stakla već i sami ramovi stolarije. Ramovi PVC stolarije zauzimaju gotovo trećinu površine samih vrata ili prozora, što naravno podrazumeva da dobri i kvalitetni ramovi itekako imaju benefite kada je u pitanju toplotna pa čak i zvučna izolacija. Recept za uspeh prilikom formiranja PVC elementa je izjednačavanje koeficijenta toplotne izolacije ramova i samih stakala, kako bi došlo do optimalne uštede u energiji na čitavoj površini konstrukcije vrata ili prozora.

Osim prednosti u vidu uštede energije, PVC stolarija ima još mnogo dodatnih pogodnosti:

  • PVC stolarija je dugotrajna
  • Dolazi sa garancijom
  • Lako se ugrađuje
  • Neograničen izbor pri dizajnu
  • Veliki nivo prenosa svetlosti
  • Poseduje odličnu zvučnno izolacionu sposobnost
  • Napravljena je od eco-friendly materijala

UŠTEDA ENERGIJE I PVC STOLARIJA

Kako vam zapravo PVC štedi novac?

Troškovi vezani za električnu energiju su u stalnom porastu? Niste jedini sa tim problemom. PVC stolarija je rešenje građevinske industrije i samih ljudi koje je relativno novijeg datuma i cela poenta PVC stolarije je da vama sačuva dragoceno vreme i novac. PVC stolarija je nova generacija visoko funkcionalnih sistema stolarije. Pre samo par decenija su rezultati koje ostvaruje PVC stolarija bili samo san, dok su danas standard u građevini i opremanju životnog prostora. Kvalitetne staklene površine sa zaštitnim elementima, ojačani okovi i zavareni ramovi prozora i vrata će se pobrinuti da vazduh napusti prostoriju samo kada vi to želite. PVC stolarija se zimi ponaša kao obostrana barijera koja ne dopušta hladnom vazduhu da prodre u vaše prostorije kao ni toplom da iste napusti.

PVC stolarija je veoma inovativna i konstanto se razvija kako bi kupci PVC stolarije mogli da dobiju što više za svoj uloženi novac. Zamena stare stolarije za PVC stolariju ili ugradnja PVC stolarije u nove objekte je preporuka svakome ko želi da osigura svoj dom ili poslovni prostor od loše termoizolacije koja sa sobom povlači veći trošak stanovanja kao i smanjen komfor u prostorijama.

Pvc prozori imaju vrhunske performanse i značajno utiču na smanjivanje troškova grejanja i hlađjenja.

PVC vrata svojim kvalitetom i dizajnom pružiće Vašem domu moderan izgled uz visok nivo bezbednosti i toplotne izolacije.

Sigurnosna vrata su pravi izbor za beskompromisnu bezbednost Vas i Vaše porodice.

Klizni sistemi su idealno rešenje za vaše velike staklene površine i obilje prirodnog osvetljenja tokom cele godine.

ROLETNE su prateći element prozora koji može ići uz prozor, ali ne mora. Sastoje se od od dva elementa: kutije roletne i roletnog plašta.

Komarnici su najefikasnija i najdugotrajnija zaštita od insekata. Izrađuju se od čvrstih i otpornih materijala i modernog su dizajna.

Venecijaneri i zavese su praktično rešenje za sobe i prozore. Štite od sunca i usmeravaju snop svetlosti u pravom smeru.

Stakla za Vašu stolariju predstavljaju ključan element kvalitetne i energetski efikasne toplotne i zvučne izolacije.