Garancija

U stanju smo da garantujemo za svaki od naših proizvoda.

Kvalitet

Vrhunski kvalitet komponenti od kojih su sačinjeni naši proizvodi.

Preciznost

Čisto i precizno formiranje ALU elementa je odlika pravih majstora.

O NAMA

Kako smo postali lideri na domaćem tržištu ALU stolarije.

Kompanija ARMOR STOLARIJA osnovana je 2009. godine u Beogradu i posle više od 10 godina od male porodične proizvodnje je izrasla u kompaniju angažovanu na velikom broju projekata kako u Srbiji tako i u inostranstvu.

ARMOR STOLARIJA se bavi proizvodnjom i ugradnjom ALU, ALU-DRVO i PVC stolarije vrhunskog kvaliteta po pristupačnim cenama.

Asortiman proizvoda naše kompanije čine prozori , vrata, klizni sistemi, roletne i komarnici izrađeni od materijala visokog i proverenog kvaliteta sa obezbeđenim sertifikatima i garancijom. Svi naši proizvodi rade se po meri i želji klijenata. Moderno opremljen proizvodni pogon sa rezno-obradnim centrom i savremenim CNC mašinama sa visokim stepenom automatizacije proizvodnje garantuje vrhunski kvalitet naših proizvoda i optimalne rokove za njihovu izradu.

Veliki broj zadovoljnih klijenata, kako vlasnika stanova i kuća, tako i investitora, vlasnika kafića, restorana i najrazličitijih tipova poslovnih objekata su naša najbolja referenca koja nas preporučuje kao jednu od vodećih kompanija u ovom poslu.

ALU prozori se savršeno uklapaju u modernu arhitekturu i uvek predstavljaju pravi izbor za sve koji vole čvrstoću i dugotrajnost.

ALU vrata predstavljaju funkcionalno i dugoročno rešenje koje pritom obezbeđuje visok nivo energetske efikasnosti.

Klizni sistemi su idealno rešenje za vaše velike staklene površine i obilje prirodnog osvetljenja tokom cele godine.

Sigurnosna vrata su pravi izbor za beskompromisnu bezbednost Vas i Vaše porodice.

ALU DRVO stolarija objedinjuje najbolje osobine drveta kao materijala i aluminijuma kao spoljne zaštite drvenih elemenata.

Pvc prozori imaju vrhunske performanse i značajno utiču na smanjivanje troškova grejanja i hlađjenja.

ALU GARAŽNA vrata omogućavaju Vam da uz moderan dizajn imate i ekonomična rolo vrata na Vašoj garaži, poslovnom i stambenom prostoru, hali i sl.

ROLETNE su prateći element prozora koji može ići uz prozor, ali se ne podrazumeva. Sastoje se od od dva elementa: kutije roletne i roletnog plašta.

Komarnici su najefikasnija i najdugotrajnija zaštita od insekata. Izrađuju se od čvrstih i otpornih materijala i veoma su modernog dizajna.

Venecijaneri i zavese su praktično rešenje za sobe i prozore. Štite od sunca i usmeravaju snop svetlosti u pravom smeru.

Stakla za Vašu stolariju predstavljaju ključan element kvalitetne i energetski efikasne toplotne i zvučne izolacije.

PVC vrata svojim kvalitetom i dizajnom pružiće Vašem domu moderan izgled uz visok nivo bezbednosti i toplotne izolacije.